Livestreams & video

Livestreams & video

  • Optimale emotie overbrengen
  • Het beste bereik
  • Traffic verhogen
  • Reactie en likes
  • Interactieve videocontent

Livestreams en real time uitzendingen groeien steeds meer in belang als het gaat om het publiek te bereiken en te raken. In 2024 zullen er meer dan 100 miljoen mensen geabonneerd zijn op livestream platformen. 80% van het publiek ziet liever een livestream van een merk dan hierover een blog te lezen. 82% ziet liever een livestream dan een social media post. Goede livestreams verhogen de koopintentie met 97% en de merkassociatie met 139%. 

Video op een landingspagina verhoogd de conversie met 80%. Video in emails verhoogt de click through rate met 300%. 65% van het publiek ervaart een negatief beeld van het merk als de inhoud slecht gekozen is. 

Livestreaming en video vergroten exponentieel het aantal kijkers van honderden naar duizenden en tienduizenden. Van lokaal naar internationaal. Daarnaast biedt livestreaming en video een nieuwe manier om een connectie op te bouwen met de doelgroep en de cijfers liegen er niet om. De juiste beleving vergroot de positieve merkassociatie en de aankoopintentie. Om livestreaming en video essentieel te maken voor de marketingstrategie is een gedegen voorbereiding en planning een eerste vereiste. Onze ervaring en expertise resulteren in smaakmakende video’s en onze livestreams bezorgen de kijker het gevoel dat deze in de zaal zit. 

Raaf&Wolf building digital business

Net zoals onze klanten ook jouw rendement verhogen in
de nieuwe digitale wereld?