Digital sales

Digital sales

  • Van offline naar online sales
  • Transformatie en training
  • LinkedIn sales navigator
  • Leadgeneratie
  • Praktische aanpak

Digital sales gaat over de alignment van alle krachten binnen de organisatie om het salesproces digitaal te transformeren. Klantverwachtingen blijven stijgen door de razendsnelle ontwikkelingen binnen de technologie. Alles moet sneller, beter en goedkoper. Digital sales is hierop het antwoord. Hoe laat je nieuwsbrieven ECHT voor je werken, hoe zet je Whatsapp in als verkoopkanaal, hoe target je het beste op Facebook of LinkedIn, hoe gebruik je Salesnavigator om potentiële leads te vinden en wat is social selling? Raaf&Wolf bereikt samen met de accountmanagers van haar opdrachtgevers de optimale transformatie van het digital sales proces. Marketing & Sales werken samen als een kloppend hart. 

Met als resultaat: betere zichtbaarheid, hogere naamsbekendheid, relevante leadgeneratie en meer omzet. Het begeleiden van organisaties in het opleiden en trainen van medewerkers in het digital sales proces is bij ons in de juiste handen.

Campagnes

Een uitgewerkte campagne omvat alle mogelijkheden die dit digital tijdperk biedt. Maar dan wel in de juiste volgorde en met de juiste media en de inzet van accountmanagers. Raaf&Wolf weet welke kanalen het beste ingezet kunnen worden. De owned kanalen? De earned kanalen? Of gaan we via slimme segmentatie en targeting voor nieuwe kanalen? Of gaat het om aansprekende virtual reality, flyers voor in de brievenbus, artificial intelligence, online communicatie via social media? Raaf&Wolf creëert en realiseert het allemaal.

Het resultaat: overtuigende campagnes met de laagste cost per acquisition.

Net zoals onze klanten ook jouw rendement verhogen in
de nieuwe digitale wereld?