Raaf

Het ontstaan

Ons verhaal
Raaf&Wolf bestaat sinds 2016, maar heeft al meer dan 70 jaar ervaring in marketing & sales. Raaf&Wolf weet dat de klassieke manier van werken – waarbij marketing & sales apart van elkaar opereert- niet meer past in de nieuwe door data gedreven wereld.

Als bedrijf wil je graag je rendement verhogen en dat kan alleen als marketing & sales al hun data, kennis en kunde met elkaar delen. Net als raven en wolven die samenwerken om hun prooi te vangen.

Missie & Visie

Waar we voor staan

Onze missie is om de prestaties van bedrijven duurzaam te optimaliseren, gefocust op de hoogste standaard en met gegarandeerde resultaten.

Onze visie is dat het juiste resultaat wordt bereikt door bedrijven strak te begeleiden bij elke stap die op de weg naar succes moet worden gezet. Dat alle medewerkers bij dit proces betrokken zijn is een vanzelfsprekendheid. Onze innovatieve aanpak van de digitale transformatie schept duurzame klantrelaties, voegt bedrijfswaarde toe en vergroot het concurrentievoordeel. Samen op weg naar uitmuntendheid.

Kernwaarden & klanttevredenheid

Kernwaarden

Core values

De persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers en het streven naar een hoge klanttevredenheid staat bij ons centraal. Werken met gepassioneerd medewerkers voor gepassioneerde klanten die uitdagingen aan durven te gaan.

  • Waarde toevoegen 
  • Gedreven, gepassioneerd 
  • Innovatief, grenzen verleggen
  • Gedeelde ervaringen/belangen
  • Duurzame klantrelaties
  • Gegarandeerde resultaten

In contact komen met ons gespecialiseerde team?