Partnerships in de metropool regio Amsterdam

BeterBusiness, het ondernemersplatform in metropool regio Amsterdam. Brigitte Paulissen, de oprichtster van het platform wil veel meer zijn dan een regionale businessclub. Met nieuwe ideeën en een heldere visie op de toekomst moet er een nieuwe identiteit worden gecreëerd. Met de nodige tools zoals een compleet nieuwe huisstijl en website.

Homepage van BeterBusiness website

De visie van morgen

Raaf&Wolf is samen met BeterBusiness op zoek gegaan naar die nieuwe visie, waarin gedreven ondernemers worden samengebracht en geïnspireerd om met elkaar bij te dragen aan een ‘betere’ wereld. Verbonden met elkaar in real partnerships.

BeterBusiness-nieuws

Een ronde identiteit

BeterBusiness was heel erg blauw en erg zakelijk. De identiteit van het merk was recht en hoekig, nu is deze omgevormd tot rond. De ronde identiteit staat metafoor voor communicatie. Daarnaast is er meer nadruk gelegd op ‘Beter’ om samen met de partners te gaan voor een duurzamere maatschappij. Vervolgens heeft Raaf&Wolf een website ontwikkelt die staat voor partnerschap in een betere wereld. Een website die vertrouwen uitstraalt en de partners enthousiasmeert om mee te werken aan die betere wereld. Raaf&Wolf heeft er door slimme strategische keuzes voor gezorgd dat de toekomst visie van Brigitte is vertaald in een nieuwe identiteit. Ook ontwikkelde Raaf&Wolf een nieuwe website die volledig klaar is voor de toekomst. 

Oplevering & ontwikkeling

  • Strategie & propositie
  • Nieuwe huisstijl & website
  • Nieuw identiteit en beeldtaal

 

Building Digital Business

Net zoals onze klanten ook jouw rendement verhogen
in de nieuwe digitale wereld?