Raaf op een steen

Het gewenste resultaat door optimale samenwerking

Raaf&Wolf levert resultaat door de teams van marketing & sales het gereedschap te geven om optimale samenwerking te bereiken en zo onderscheidend te worden binnen de markt. Van bedrijven tot overheidsorganisaties. Zoals raven en wolven in de natuur een pact sluiten om een prooi te vangen klik hier voor het verhaal, zorgen wij ervoor dat marketing & sales optimaal samenwerken om de gewenste buit te verschalken.

Onze services

Bekijk ons dienstenaanbod

Marktgerichte merkontwikkeling, social sales strategieën, heldere merkverhalen en de juiste campagnes op het goede moment. Wij kijken voortdurend naar de samenhang tussen de klantbehoeften en analytics om jouw commerciële doelen te behalen met onze services en producten.

Wij stemmen onze services op maat af op jouw behoeften.
Voor een hoger rendement en meer resultaat. Meer weten?

Vier ogen methodiek

De samenwerking van de raaf en de wolf

Raaf&Wolf levert optimaal resultaat, door de teams van marketing & sales het gereedschap te geven om samen te werken. Raven en wolven sluiten in de natuur regelmatig een pact om samen een buit te vangen, klik hier voor het verhaal. Net als raven kunnen marketeers het terrein afspeuren en de prooi signaleren. De wolven van sales kunnen met die kennis en data de buit verschalken. Concreet betekent dit dat het commerciële hart geanalyseerd en uitgevoerd wordt met de vier ogen van de marketing-raven en sales-wolven. De 4-ogen methode is een praktische combinatie van Agile werken, wetenschappelijke onderbouwing en technologie voor het verkrijgen van daadwerkelijke customer insights.

Stap 1: Het terrein 

Analyse van de omgeving en de ontwikkelende markt van de klant.

Stap 2: De prooi

De concrete en dringende vragen van de eindgebruiker resulteert in een
360 klantprofiel.

Stap 3: De jacht

Het gebruik van creatieve tools om de klanten aan te trekken: het creëren van de juiste online marketing- en digital sales tools.

Stap 4: De buit

De gewenste resultaten worden gemeten, geoptimaliseerd en gegarandeerd bereikt.

Direct aan de slag met onze vier ogen methodiek?

Sectoren

RAAF&WOLF IS SPECIALIST IN DE VOLGENDE Branches

Gezondheid & Farma

Duurzame bedrijven

Maakbedrijven

Dienstverleners