Jij wilt een hoger rendement.

Raaf & Wolf regelt dat door Sales & Marketing optimaal op elkaar af te stemmen in de nieuwe digitale wereld.

Raaf & Wolf

Sales & Marketing in de digitale wereld

Het merkstrategie en digital design bureau dat ijzersterk is in merkontwikkeling en sales activatie. Met loepzuivere merkontwikkeling, heldere verhalen en een uitgesproken social sales strategie realiseren we jouw commerciële doelen.

Hoe verbeter je je marketingactiviteiten op basis van data? Hoe speel je in op ontwikkelingen in je markt? Welke content op welk moment? Wij kijken voortdurend naar de samenhang tussen klantbehoeften, analytics, en crossmediale activatie met behulp van onze unieke 4-ogen methode.

Raaf & Wolf
Ervaren in vrijwel alle branches

Van commerciële dienstverlening tot overheidsorganisaties. Zoals raven en wolven in de natuur een pact sluiten om een prooi te vangen, zorgen wij er voor dat sales en marketing samenwerken om de buit binnen te halen.

Wij staan voor je klaar voor een hoger rendement, raad en een meetbaar resultaat

Meer weten?

Bezoekadres Polarisavenue 1 - 101 Hoofddorp - tel 023 549 20 38 - e-mail administratie@raafenwolf.nl - Postadres Bernadottelaan 249 2037 GR Haarlem
Copyright: Raaf en Wolf / Website door: Versgeplukt / Download onze Algemene Voorwaarden (pdf) - Download onze Bewerkingovereenkomst (pdf)