Effectiviteit!

“Wat we uitstralen en aanbieden, klopt nu precies met wat we doen”

André Hoek, directeur Hoek Hoveniers

Gebruikte methoden

Activatie campagne
Content Creatie
Video marketing

Kom jij het maken bij Hoek?

Het grote en nog steeds snel groeiende bedrijf Hoek is voortdurend op zoek naar bevlogen werknemers. Nieuwe collega’s die een bijdrage willen leveren aan het afwisselende buitenwerk dat bij Hoek al ruim 75 jaar wordt gedaan. Werk dat niet uitsluitend door ervaren krachten kan worden gedaan, maar waarvoor men intern kan worden opgeleid en begeleid. Dus ook mensen die een carrière switch willen maken of als zij-instromer nieuwe kansen zien, zijn van harte welkom.

Vrouwen en mannen die graag buiten in de weer zijn en groene vingers hebben. Affiniteit hebben met grote en kleine machines en elektrisch gereedschap is mooi meegenomen. Interesse in het vormgeven van nieuwe omgevingen en nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit, is een belangrijk voordeel.

Raaf & Wolf heeft deze vraag omgezet in een heldere strategie en duidelijk arbeidsmarktcommunicatie concept. Centraal staan snelle, enthousiasmerende video’s gericht op diverse onderdelen van het werk dat bij Hoek wordt gedaan. Zoals bijvoorbeeld het vak van greenkeeper, machinist, voorman of vakbekwaam hovenier. De video’s worden toegepast bij uitzendbureaus, opleidingsinstituten, digitale media en de uitgebreide social mediakanalen van Hoek.

“Geen loos reclamepraatje maar co-creatie”

Video stelt Hoek in staat om een directe, heldere boodschap over te brengen en tegelijkertijd de focus van de kijker te richten op specifieke elementen. De video’s geven in één oogopslag het DNA van Hoek weer. Maken Hoek als onderscheidend bedrijf zichtbaar en de campagne draagt direct bij aan de verwelkoming van nieuwe collega’s. En met resultaat, binnen een paar dagen schoten de views via eigen kanalen richting de 20.000. Webtraffic neemt toe en mensen blijven langer. Nu wordt de campagne verder doorgetrokken in een slimme advertentiecampagne denk aan kanalen als Indeed, YouTube en Instagram.

Zo werven Hoek medewerkers nieuwe collega’s uit allerlei disciplines die zich inzetten voor innovatie, zorg voor de omgeving en die mee willen denken over een groene en duurzame leefomgeving. “Kom jij het maken bij Hoek?” is geen loos reclamepraatje, maar een echte oproep in co-creatie van collega’s die weten wat Hoek te bieden heeft!

Alle arbeidsmarktcommunicatie video’s zien? Ga naar https://bit.ly/2IiYicA

Heeft jouw organisatie ook nieuwe collega’s nodig?

Bezoekadres Polarisavenue 1 - 101 Hoofddorp - tel 023 549 20 38 - e-mail administratie@raafenwolf.nl - Postadres Bernadottelaan 249 2037 GR Haarlem
Copyright: Raaf en Wolf / Website door: Versgeplukt / Download onze Algemene Voorwaarden (pdf) - Download onze Bewerkingovereenkomst (pdf)