Een jubileum vieren doe je zo: Hoek 75 jaar Opmerkelijk Groen

Het is altijd feest om met een opmerkelijke opdrachtgever als Hoek te mogen werken, maar dit jaar is het extra speciaal. De groen-innovators en hoveniers van Hoek bestaan namelijk 75 jaar. Raaf & Wolf begeleidt Hoek, een van de grootste hoveniersbedrijven van de Randstad, in de merkstrategie en in dit feestjaar.Samen, daar draait het om

Geen Hoek zonder partners. Zowel intern, als extern draait alles bij Hoek om samenwerken, haar rol in de maatschappij en co-creatie. Een belangrijke succesfactor als je een bedrijf zo lang en zo sterk wilt neerzetten. Samenwerken staat dan ook centraal in het 75-jarige jubileumjaar. Direct een uitgelezen kans om alle samenwerkingspartners en interne- en externe klanten van Hoek in het zonnetje te zetten. En te bedanken. Op 7 april 2018 was het exact 75 jaar geleden dat grootvader Hoek het hoveniersbedrijf begon. Voor de huidige directeur André Hoek het moment om het jubileumjaar 2018-style in te luiden.

Raaf & Wolf gaat een stap verder

Zoals André Hoek vertelt in zijn video: er staat de medewerkers, partners en klanten van Hoek nog veel te wachten dit jaar. Raaf & Wolf heeft met Hoek een programma opgesteld waarbij alles erop gericht is om de interne en externe samenwerking te bestendigen. Dat mag iedereen weten, dus Raaf & Wolf creëerde een strategie en campagne. Digitale kanalen, auto’s, banners, caps, vlaggen en analoge middelen: alles staat in het teken van ‘75 jaar Opmerkelijk Groen’.

Daarbij wil Hoek dit jubileumjaar zoveel mogelijk delen met klanten. Er worden praktische kennis en vaardigheden gedeeld op de speciale praktijkdagen. Bij de mini-symposia wordt samen met Hoek en de partners dieper ingegaan op een aantal vraagstukken omtrent innovatie en groenvoorziening. Om de teamspirit van de medewerkers van Hoek nog extra kracht bij te zetten krijgen zij een speciale dag aangeboden met een sportieve insteek.

Zelf ook meer rendement en resultaat halen als je iets te vieren hebt?

Heeft jouw bedrijf ook wat te vieren? Een jubileum, een nieuw product of een nieuwe dient? Raaf & Wolf helpt je graag bij het smeden van een gedegen plan. Feestjes zijn er natuurlijk om gevierd te worden, maar zijn ook bij uitstek de kans om de banden met je opdrachtgevers of andere doelgroepen aan te halen. Raaf & Wolf werkt dat feestelijk voor je uit.

Meer weten?

Bel Raaf & Wolf op 0235492038 Of stuur een whatsapp op 0612444810